05 - 09.09.2018. - Quingdao, Kina

 

Međunarodna regata na kojoj je sudjelovao i Zvonko Jelačić i pobijedio... a što drugo :)

09.09.2018. - Torri del Benaco, Italia

 

Navigacijska regata na jezeru Garda za mješovitu flotu sa sustavom bodovanja koju bi trebali objasniti sudionici.

19 - 22.10.2017. - Lake Hubbard, Garland, Texas

A što reći? Još jednom "veni, vidi, vici"....

21.10.2017. - Orfű, Mađarska

Nakon pobjedničkog povratska iz Italije, naš modelar Robert Grubiša je nastavio s uspješnim jedrenjem i idući vikend u Mađarskoj.

15.10.2017. - Lago Cavazzo, Italia

Robert Matulja i Robert Grubiša su sudjelovali i na posljednjoj regati za Prvenstvo sjevernog Jadrana koja se održala na talijanskom jezeru Cavazzo.

07 - 08.10.2017. - Zevenhuizen, Nizozemska

23 jedriličara, među kojima su bili naši Mirko Ukas i Zvonko Jelačić jedrili su za najboljeg na otvorenom prvenstvu Nizozemske za 2017. godinu.

12. - 20. svibnja 2017. - Pierrelatte, Francuska

U Francusku je otputovala naše najmanje izaslanstvo u posljednjih desetak godina. Boje Hrvatske branili su samo Zvonko Jelačić iz JK-a „Zenta“ i Vedran Vesanović iz JK-a „Trogir“. Prema pravilima kojima se distribuira broj mjesta rezerviranih za pojedinu državu, Hrvatska je zbog vrhunskih rezultata na prethodnim prvenstvima imala pravo na osam mjesta.

29. travnja - 01. svibnja 2017. - Ravenna, Italia

Otvoreno prvenstvo Italije klase IOM je ove godine održano na jednom jezeru u blizini Ravenne.

01 - 02. travnja 2017. - Monfalcone, Italia

Treća ovogodišnja regata za Prvenstvo sjevernog Jadrana organizirana je u Italiji u gradu Monfalcone. Hrvatsku su predstavljali Robert Matulja i Robert Grubiša.

12 - 15. studenog 2016. - Porto Alegre, Brasil

Zvonko Jelačić je zaokružio svoju ovogodišnju kolekciju naslova s Američkih kontinenata. Nakon što je prije mjesec dana postao prvek Sjeverne Amerike, to je sad ponovio i na kontinentalnom prvenstvu Južne Amerike.

7 - 9. listopada 2016. San Diego, Kalifornija

Zvonko Jelačić je nedavno dobio poziv iz Sjedinjenih Američkih država da nastupi na njihovom Državnom prvenstvu.

Mjesto održavanja je bilo Paradise Point u San Diegu na jednom jezeru u lokalnom parku.

Po Zvonkovim riječima to je bilo jedna vrlo lijepa regata s ugodnim druženjem sa svim sudionicima, a kojih je bilo i iz Australije i Baradosa. Sve zajedno oko 40 jedriličara.

23 - 30. rujna 2016. - Limone sul garda, Italija

Ante Kovačević je trenutno jedini naš natjecatelj koji povremeno jedri i s klasom Marblehead. Redovito prima pozive svog prijatelja Britanca Grahama Bantocka koji mu ustupi jedrilice s kojima nastupa na svjetskim i europskim smotrama.

Ovogodišnja Europska smotra je organizirana u Italiji na jezeru Garda i okupila je 76 modelar u ovoj, slobodno se može reći, kraljevskoj klasi.

Page 1 of 3